top of page
locoCollaborazionerossochiaro.png

Questions and Answers

Pubblico·151 membri

Njikiolop Maers
Njikiolop Maers

Azərbaycanda müxtəlif onlayn platformalardan istifadə etməzdən əvvəl onların istifadəçi hesabını qorumaq üçün hansı imkanları təqdim etdiyini araşdırıram. Mənim üçün parolun dəyişdirilməsi, əlavə təsdiqləmə, yeni cihazdan giriş barədə bildiriş və hesabdakı aktiv sessiyalara nəzarət etmək kimi funksiyalar xüsusilə vacibdir. İstifadəçi belə təhlükəsizlik imkanlarının həqiqətən effektiv olub-olmadığını gündəlik istifadə zamanı necə yoxlaya bilər?

5 visualizzazioni
jejijr4575
6 giorni fa

İnternetdə maraqlı bir platforma tapanda mən adətən onu dərhal yadda saxlamıram. Əvvəlcə bir neçə dəfə açıb baxıram, çünki ilk təəssürat bəzən aldadıcı olur. Bir gün hər şey ideal görünür, başqa gün isə hansısa bölmənin istifadəsi o qədər rahat olmur. Azərbaycan istifadəçiləri üçün rəqəmsal seçimlərə baxarkən səhifəsini də bu cür yoxlamaq mümkündür. Məncə, mobil telefondan bir neçə bölməyə keçmək, menyunu açmaq və ümumi quruluşa baxmaq kifayət qədər yaxşı testdir. Əgər bunları edərkən heç bir çətinlik yaranmırsa, deməli platformanın istifadə rahatlığı pis deyil. Mənim üçün dizaynın çox dəbdəbəli olması o qədər də vacib deyil. Əsas odur ki, səhifə səliqəli və məntiqli qurulsun. Bir az boşluq, aydın menyu və düzgün yerləşdirilmiş məlumat məncə yüzlərlə əlavə elementdən daha faydalıdır. :)) Azərbaycan dilində məlumatların təqdim olunması da yerli auditoriya üçün yaxşı əlavədir. Təbii ki, hər kəs öz meyarına uyğun seçim edəcək. Mən sadəcə yeni alternativ axtaranlara bu səhifəni də açıb digər variantlarla müqayisə etməyi məsləhət görərdim.

Membri

bottom of page